Filmer at de kjører Lamborghini i 336 km/t – så smeller det

Artikkelen fortsetter under annonsen

Advarsel: Denne videoen byr på sterke scener!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ungarsk politi har frigjort en video til offentligheten, for å vise hvor farlig det kan være å kjøre VELDIG fort.

Klippet du kan se i denne saken, viser nemlig en svært omfattende bilulykke. Den skjedde på en motorvei like ved byen Nagykanizsa i Ungarn 5. september i fjor.

To personer er ute og kjører den nye sportsbilen til Lamborghini – Huracan. Og her går det unna! Mens sjåføren klamrer seg fast til rattet og passasjeren dokumenterer det hele med kamera – dundrer bilen avgårde i over 330 km/t.

Det høres ut som en oppskrift på katastrofe, og plutselig begynner kamera å riste og skjelve. Det høres rop. Noen sekunder senere ligger bilen sønderknust i vegkanten.

Les mer om Lamborghini Huracan her

Begynner å brenne

Det viser seg at bilen har en fart på rundt 315 km/t når den kjører ut. Etter smellen begynner bilen å brenne. I asken etterpå ligger vrakdelene strødd utover, og det er umulig å i det hele tatt se hvilken bil som har krasjet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ubegripelig nok klarer de to i bilen å komme fra hendelsen med livet i behold. De rakk å komme seg ut av det som var igjen av bilen, før den begynner å brenne. Men begge ble sendt til sykehus med skader – og særlig passasjeren fikk alvorlige skader.

Huracan er oppfølgeren til det som kan kalles Lamborghinis volummodell - Gallardo. Den kom på markedet i fjor. Den er uhyre kvikk. 0-100 km/t er unnagjort på 3,2 sekunder, 0-200 km/t rar 9,9 sekunder – og toppfarten er oppgitt til 325 km/t.

Klikk på videovinduet øverst i saken for å se klippet:

Les også: Fikk Lamborghini til 5,5 millioner kroner beslaglagt på norske-grensa