Fireåringen forandret enkemannens liv

Norah ville ta bilde med den eldre mannen hun møtte i butikken på bursdagen sin.
Norah ville ta bilde med den eldre mannen hun møtte i butikken på bursdagen sin. Foto: Skjermdump fra Tara Wood, Writers Facebookprofil
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et litt uvanlig vennskap oppstod i en helt vanlig dagligvareforretning for en måned siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire år gamle Norah Wood fra den amerikanske delstaten Georgia var i matbutikken for å kjøpe cupcakes til bursdagen sin. Det endte med at hun forandret et liv, ifølge CNN.

En eldre mann gikk forbi fireåringen som vinket og sa «Hei, gamle mann! Jeg har bursdag i dag.» Ansiktet hans lyste opp i følge moren, og Norah og den eldre mannen, Dan Peterson, snakket sammen i flere minutter.

De gikk hvert til sitt, men etter en liten stund fant den lille jenta ut at hun ville ta et bilde med mannen. Peterson ble litt forvirret, men stilte gladelig opp på bilder.

De takket mannen for at han tok tid til å snakke med dem. Mannen ble blank i øyene og svarte «Nei, takk skal dere ha. Dette har vært den beste dagen jeg har hatt på lenge. Du har gjort meg så lykkelig, frøken Norah».

Moren Tara Wood ble så rørt av møtet mellom de to at hun la ut historien og bildene på Facebook. En venn av Peterson så innlegget og tok kontakt med Wood. Vennen kunne fortelle at Peterson nylig hadde blitt enkemann, og hun hadde ikke sett ham så lykkelig på lenge ifølge CBS News.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Wood bestemte seg for å ta med datteren på et besøk til Peterson, og nå har de blitt nære venner. De besøkte ham på 82-årsdagen hans, og planlegger å tilbringe en dag sammen i forbindelse med den amerikanske høytiden «Thanksgiving».

Peterson sier at den lille jenta har forandret livet hans.

– Hun har vist meg en dybde av kjærlighet, en dybde jeg ikke visste eksisterte, sier Peterson til CNN.

Moren forteller at datteren spør om å besøke Peterson hver eneste dag, og at hun ikke vil at han skal være alene.

– Hvis du bare tar deg tid til å legge merke til folk, vet du aldri hvor positivt du kan påvirke et liv, sier Tara Woods til CNN.