Bruker video til å skape New York-følelse på Tøyen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fremtidens prospekt kommer i videoform.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– En unik eiendom fortjener en unik presentasjon, forteller eiendomsmegler Tommy Friestad til ABC Nyheter. Han ser på bruk av video som en morsom og mer engasjerende måte å selge leiligheter på.

Stor konkurranse i boligmarkedet i Norges hovedstad gjør det stadig vanskeligere for utleiere og selgere å skille seg fra massen. Selv om leiligheter i Oslo går som varmt hvetebrød er det fortsatt viktig å skille seg ut – og ikke minst tiltrekke seg den rette kjøperen.

– Det skaper større oppmerksomhet rundt leiligheten, samt det fanger utrykket og karakteren til hjemmet i langt større grad, sier Friestad om videopresentasjonen han bruker for å skape interesse for en loftsleiligheten på Tøyen som nå er til salgs.

– Videoer sprer seg i sosiale medier og det gir et større inntrykk, utdyper Friestad. For det er mer enn eiendom som selges; det er en idé.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

New York på Tøyen

I kjølevannet av Øyafestivalen tidligere i august har Tøyen-området fått en ny renessanse. Det som har vært et stigmatisert område i en stigmatisert bydel tiltrekker seg nå unge boligkjøpere.

– Tøyen er det nye «hotte», konstaterer Freistad, som ønsker å selge noe mer en bare en leilighet – han vil selge en følelse.

Men det er ikke bare Tøyen som er «hot». New York, byen som aldri sover, er en destinasjon som unge stadig reiser til og et sted der de drømmer om å bo. Er du ung og sugen på ta til deg den såkalte New York-vibben kan du gjøre nettopp dette – på Tøyen!

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se video av leiligheten øverst i artikkelen

«New York-inspirert designleilighet», lyder tittelen på video-prospektet.

En kombinasjon av timelapse-klipp av leiligheten, nærbilder av lamper uten lampeskjerm og urban elektronika-musikk utgjør videoen som virkelig gir deg inntrykk av at du er i midt i storbyen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Er du en ung boligkjøper med et hjerte for storybyen og det urbane er det ikke urimelig å tenke seg at denne leiligheten frister mer enn en tilsvarende loftsleilighet på Tøyen.

Den nye orkidéen

Enhver eiendomsmegler med respekt for seg selv setter ut levende lys og den klassiske orkidéen for å gi leiligheten det lille ekstra. Det skaper intimitet og en hjemmekoselig atmosfære som gjør seg godt både på bilder og på visning.

– Video er den nye orkidéen, sier Freistad, som er sikker på at slike videopresentasjoner gir et større inntrykk enn de mer tradisjonelle boligannonsene.

Som regel er det ikke mennesker med på bildene som skal vise frem en leilighet som er til salgs, Friestad derimot, bruker statister for å gi kjøperen et lite innblikk i hvordan livet i loftsleiligheten på Tøyen kan være.

– Venner og kjærester stilte opp, forteller Friestad, som syns det er gøy å kunne visualisere leiligheten for interesserte boligkjøpere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I videoen er det unge, tilsynelatende vellykkede mennesker som sosialiserer mens de lager pizza. Kjevlene er erstattet med en glassflaske for å understreke hvor urban denne leiligheten faktisk er.

Det hele avsluttes med et kjærestepar som lekent kaster popkorn på hverandre mens de ser film i noe som kan minne om en gigantisk køyeseng.

Det er tydelig at det er noe mer enn en leilighet som selges – det er en forestilling, en slags pakkedeal. Kanskje til og med en identitet.

– Det er som vi sier: «De kaller det bolig, vi kaller det hjem», avrunder Friestad.

Det er kun de helt spesielle eiendommen som får spesiell oppmerksomhet, dette er en av de:
Slik selger man en millionvilla