«Klem FM» inntar eteren!

Melodigruppen lanserte i dag, onsdag 5. juni, Norges første rendyrkede radiostasjon for rolige favoritter i Oslo, Bergen og Trondheim.


  Richard Paulsen, ansvarlig redaktør og programansvarlig i Klem FM. Richard Paulsen, ansvarlig redaktør og programansvarlig i Klem FM.

Stasjonen heter «Klem FM»

og retter seg mot 30-50 åringer, med rolig og avslappende musikk fra 70-, 80- og 90-tallet.

Program- og musikkprofilen

er et resultat av markedsundersøkelser. Tusen personer har vært med å påvirke musikkvalg og programprofil for den nye radiostasjonen.Tolv sanger på rad, rolig og avslappende musikk og mindre prating skal trekke lytterne til Klem FM. Om morgene blir det nyhets- og trafikkoppdateringer.

– Omfattende undersøkelser blant lytterne har vist at det er dette de vil ha, og da gir vi dem det, sier Richard Paulsen som er ansvarlig redaktør og programansvarlig for «Klem FM».

Frekvenser:


- Oslo: 106,8 MHz.
- Trondheim: 100 MHz og 106,2 MHz.
- Bergen: 104,1, 106,1 og 107,8 MHz.

«Klem FM»

sender på frekvensene til tidligere Melodi FM. Det er ansatt fem nye programledere som på en personlig måte skal lede lytterne gjennom natt-, morgen-, formiddag- og ettermiddagssendinger med lokal forankring i de største byene. Målet er å kapre 12% av lytterne i aldersgruppen 35-44 innen to år.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden