John Carew dundrer inn straffen(Foto: Scanpix)

<pAston Villa leverte en solid forestilling mot Hull og vant 3-0</p

(ABC Nyheter): Aston Villa-Hull 3-0

Hull dro til Villa Park for å forsette den gode trenden de var inne i, mens Aston Villa hadde den ettertraktede fjerdeplassen i rekkevidde hvis Liverpool og Arsenal snublet.

Aston Villa dominerte fra start og det tok ikke lang tid før første ball var i nettet. Etter 13 minutter finner Milner en ensom Richard Dunne som smeller inn 1-0 med et høyt skudd. Forsvarsarbeidet til Hull kan det imidlertid stilles store spørmålstegn ved.

Men det skulle ikke bli bedre; etter 28 minutter lobber James Milner fra langt hold og ballen går hele veien inn i nettet. Det starter med at keeper Duke er utenfor eget felt og header til innkast. Kastet blir tatt hurtig av Ashley Young og Milner finner nettmaskene over en forfjamset Duke.

Med 2-0 etter første omgang var det ikke mange som trudde at denne kampen kunne snu. Og det gjorde den heller ikke; Aston Villa fortsatte å produsere sjanser, mens Hull hadde lite å stille opp med.

I det 88. minutt ble Ashley Young felt av Duke inne i feltet og Villa fikk straffe. John Carew, som hadde kommet inn 10 minutter før, satt straffen hardt i mål på karakteristisk vis.

Med dette resultatet gikk Villa forbi Liverpool på tabellen, og har nå samme poengsum som Tottenham.