Støre: Vil ikke endre valgkampstrategien

Leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, skulle gjerne sett bedre meningsmålinger, men lar seg inspirere. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, skulle gjerne sett bedre meningsmålinger, men lar seg inspirere. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Arbeiderpartiet opplevde en nedgang på fire av fire nasjonale meningsmålinger i august, men statsministerkandidat Jonas Gahr Støre vil ikke endre strategi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg skal snakke om politikk og bruke en hver anledning til å snakke om hvordan vi skal bruke de store pengene på de store oppgavene. Vi skal holde oss til strategien, sier Gahr Støre til Dagbladet.

Han sier målingene forteller ham at en del av Aps velgere sitter på gjerdet, og at de dalende tallene får være til inspirasjon.

Les også: Måling: Støre kan bli avhengig av MDG-støtte

Valgforsker Frank Aarebrot sier til avisen at slike målinger sjelden er gode nyheter, men at det ikke er katastrofalt ennå.

– Hvis Høyre går fram, Frp holder seg stabilt, Venstre kommer over sperregrensa og Ap går ned, har Erna Solberg gode muligheter til å fortsette som statsminister, sier han til Dagbladet.