Mann tilstår drap på kvinne og tre barn i København

En mann er pågrepet og siktet for drap på en kvinne og deres tre barn i København. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix
En mann er pågrepet og siktet for drap på en kvinne og deres tre barn i København. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne og hennes tre barn ble funnet drept i en leilighet i København tirsdag. Barnas far er pågrepet og har tilstått drapene. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 38 år gamle mannen ble framstilt for varetektsfengsling tirsdag kveld. Under fengslingsmøtet tilsto han drapene på sine tre barn og barnas mor, og det kom også fram at han hadde brukt både et skytevåpen og kniv.

Ifølge Ekstra Bladet var barna født 2002, 2003 og 2013. Kvinnens alder er ikke kjent.

Politiet rykket tirsdag morgen ut til leiligheten i bydelen Brønshøj etter meldinger om husbråk.

Les også: – Vi ble møtt av et fryktelig syn og flere drepte personer

– Vi sendte en patrulje til stedet, og de ble møtt av et fryktelig syn, sier etterforskningsleder Ove Bundgård Larsen i København-politiet. Inne i leiligheten lå en kvinne og to barn døde mens et tredje barn var kritisk skadd.

Ambulansepersonell forsøkte å gjenopplive barnet, men livet hans sto ikke til å redde. Larsen forteller at det var mye blod og tegn på kamp i leiligheten.

Politiet er foreløpig sparsomme med detaljer, og identiteten på ofrene er ikke offentliggjort. Men ifølge Ekstra Bladet dreier det seg om en afghansk familie. Det er imidlertid ikke bekreftet.

Motivet for drapene er heller ikke kjent.